laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Kokosmakaroontjes met chocolade
  ingrediënten:
   

  • 4 eiwitten
  • zout
  • 100-150 g lichtbruine basterdsuiker
  • 200 g geraspte gedroogde kokos
  • 75-100 g grof gehakte pure chocolade
  • ouwelvellen
  bereiding:
    - Klop de eiwitten stijf met een snufje zout. Roer lepel voor lepel de suiker erdoor, zodat een taai mengsel ontstaat. Spatel de kokos en de chocolade er voorzichtig door
- Verwarm de oven voor op 150 graden. Bekleed de bakplaten met ouwelvellen.Schep met 2 theelepels kleine hoopjes beslag met tussenruimte op de ouwelvellen
- Bak de koekjes In ong 20 min. lichtbruin en krokant in het midden van de oven. Laat de koekjes op de bakplaat afkoelen
- Scheur daarna de ouwel random de koekjes weg. Verpak de koekjes per 2 in mooi vloeipapier.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats