|
|
|
Kruidige lekkerbekjes met tartaarsaus |
|
ingrediënten: |
|
|
- 2 wijtingfilets (à 150 g)
- citroensap
- peper, zout
- 1 ei
- 50 bloem
- 1 dl melk
- 2 eetlepels fijngeknipte dille
- frituurolie
- 3 eetlepels mayonaise
- 1 fijngeprakt ei
- fijngehakte tuinkruiden
- kappertjes
|
|
bereiding: |
|
|
- Snijd de filets elk in vier dikke repen, besprenkel ze met wat citroensap en bestrooi ze met peper en zout.
- Maak een dik beslag van het ei, de bloem, de melk en de dille.
- Verhit het frituurvet tot 180?C.
- Haal de visfilets door het beslag en frituur ze in enkele minuten goudbruin en gaar.
- Maak er een tartaarsaus bij door de mayonaise, het fijngeprakte ei, wat fijngehakte tuinkruiden en wat kappertjes door elkaar te roeren. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|