laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Kruidige lekkerbekjes met tartaarsaus
  ingrediënten:
   

  • 2 wijtingfilets (à 150 g)
  • citroensap
  • peper, zout
  • 1 ei
  • 50 bloem
  • 1 dl melk
  • 2 eetlepels fijngeknipte dille
  • frituurolie
  • 3 eetlepels mayonaise
  • 1 fijngeprakt ei
  • fijngehakte tuinkruiden
  • kappertjes
  bereiding:
    - Snijd de filets elk in vier dikke repen, besprenkel ze met wat citroensap en bestrooi ze met peper en zout.
- Maak een dik beslag van het ei, de bloem, de melk en de dille.
- Verhit het frituurvet tot 180?C.
- Haal de visfilets door het beslag en frituur ze in enkele minuten goudbruin en gaar.
- Maak er een tartaarsaus bij door de mayonaise, het fijngeprakte ei, wat fijngehakte tuinkruiden en wat kappertjes door elkaar te roeren.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats