|
|
|
Parelhoenfilet met worteltjes en rozijnen |
|
ingrediënten: |
|
|
- 4 parelhoenfilets,
- 250 g ronde worteltjes (kant-en-klaar in supermarkt),
- 2 eetl. boter of margarine,
- 1 eetl. olie,
- 4 eetl. gewelde rozijnen
- 1 bekertje room.
|
|
bereiding: |
|
|
Bewaar de parelhoenfilets tot gebruik in de koelkast.
Kook de worteltjes op de bekende wijze gaar en laat ze uitlekken.
Verwarm de boter met de olie in de pan en bak hierin de filets rondom bruin.
Reken 5 minuten per kant en neem ze dan uit de pan.
Houd ze warm in een stukje aluminiumfolie.
Voeg de worteltjes met de rozijnen toe aan de bakboter.
Roer de room erdoor en leg de filets nog even terug.
Lekker met gekookte of gepofte aardappelen en tutti frutti. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|