laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Tongfilets met sinaasappel
  ingrediënten:
   

  • 1 sinaasappel
  • 8 tongfilets
  • zout
  • 25 g bloem
  • 6 el Olie
  • 25 g pijnboompitten
  • 2 el fijngehakte peterselie
  bereiding:
    - Pers de ene helft van de sinaasappel uit en snijd de andere helft in schijfjes. Wrijf de tongfilets in met zout en haal ze door de bloem.
- Verhit de Olie en bak hierin de tongfilets aan beide zijden goudbruin. Leg de tongfilets op een serveerschaal en houd ze warm.
- Bak de pijnboompitten goudbruin in het achtergebleven vet. Besprenkel de tongfilets met het sinaasappelsap en garneer met de sinaasappelschijfjes en de pijnboompitten. Bestrooi het geheel met fijngehakte peterselie.
- Behalve pijnboompitten kunnen ook rozijnen en reepjes gedroogde abrikozen toegevoegd worden.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats