laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Varkenskoteletjes met honing en kastanjes
  ingrediënten:
   

  • 4 varkenskoteletjes of varkensrug
  • 500 g kastanjes
  • 2 eetlepels honing
  • een beetje poedersuiker
  • boter & olie ?
  • zout, peper
  • speciale vleeskruiden
  • 10 cl verse room
  bereiding:
    - Verwarm een mengsel van de helft boter en de helft olie in een grote braadpan, kleur de varkenskoteletjes en bestrooi ze met een beetje suiker. Voeg peper en zout toe.
- Halverwege de bereiding, voegt u de honing toe; draai er het vlees goed in om. Laat het geheel lichtjes karameliseren op een vrij hevig vuur. Let op dat er geen korst wordt gevormd. Voeg de speciale vleeskruiden toe en be?indig de baktijd.
- In een stoofpan laat u een klontje boter lichtbruin worden, voeg de kastanjes, peper en zout toe.
- Voeg de verse room toe en eventueel, indien u een smeu?ger mengsel wenst, een beetje sausfonds.
- Schik de varkenskoteletjes op de rand van een ronde schotel, leg de kastanjes in het midden.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats