laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 After Eight-ijs
  ingrediënten:
   

  • 75 g fondantchocolade
  • 1/2 koffielepel muntlikeur
  • 400 g gesteriliseerde geconcentreerde melk
  • 125 g poedersuiker
  • 2 eieren
  bereiding:
    - Zet de geconcentreerde melk in de koelkast een ? uur voor u aan het recept begint.
- Klop het eiwit tot stevig schuim en meng er de suiker voorzichtig onder.
Meng de koude melk en de muntlikeur in een kom. Klop de melk tot u een ? cr?me ? verkrijgt. Voeg er het geklopte eiwit aan toe.
- Snijd de chocolade in schilfers van enkele millimeters. Voeg ze toe aan het mengsel.
- Zet het mengsel in de diepvriezer.
- Haal het ijs 3 kwartier voor u het opdient, uit de diepvriezer.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats