laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Aardappel-appelcake
  ingrediënten:
   
  • 4 grote aardappelen (1,3 kg), geschild -
  • 1 grote groene appel, geschild, zonder klokhuis -
  • 1 kleine geraspte ui -
  • versgemalen peper -
  • 1/2 tl gedroogde rozemarijn -
  • 2 geperste teentjes knoflook -
  • 2 losgeklopte eieren -
  • 2 el olijfolie
  bereiding:
    Voorbereidingstijd : 30 minuten - Baktijd : 20 minuten - Voor 4 personen

Bereiding :

Verwarm de oven voor op 210° C. Snijd de aardappelen en appels in 5 cm lange, lucifer-dunne reepjes. Vermeng ze met ajuin, peper, rozemarijn, knoflook en eieren. Verwarm de olie 5 min. op een ronde bakplaat. Verdeel het aardappelmengsel over de plaat. Ongeveer 20 min. bakken tot ze goudbruin zijn en dan mooi in punten snijden ! Smakelijk !
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats