|
|
|
Aardappel-appelcake |
|
ingrediënten: |
|
|
- 4 grote aardappelen (1,3 kg), geschild -
- 1 grote groene appel, geschild, zonder klokhuis -
- 1 kleine geraspte ui -
- versgemalen peper -
- 1/2 tl gedroogde rozemarijn -
- 2 geperste teentjes knoflook -
- 2 losgeklopte eieren -
- 2 el olijfolie
|
|
bereiding: |
|
|
Voorbereidingstijd : 30 minuten - Baktijd : 20 minuten - Voor 4 personen
Bereiding :
Verwarm de oven voor op 210° C. Snijd de aardappelen en appels in 5 cm lange, lucifer-dunne reepjes. Vermeng ze met ajuin, peper, rozemarijn, knoflook en eieren. Verwarm de olie 5 min. op een ronde bakplaat. Verdeel het aardappelmengsel over de plaat. Ongeveer 20 min. bakken tot ze goudbruin zijn en dan mooi in punten snijden ! Smakelijk ! |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|