laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Milanese champignons
  ingrediënten:
   
  • zakje Italiaanse kruidenmix (? 30 g),
  • 500 g champignons,
  • 6 el olijfolie,
  • 2 tl citroensap,
  • 2 el droge witte wijn,
  • 2 tl kruidenbouillonpoeder,
  • zwarte peper,
  • 2 teentjes knoflook.
  bereiding:
    - Knijp de kruidenmix fijn en maak de champignons schoon. Doe de champignons in een pan, met de kruidenmix, de olie, het citroensap, de wijn en het buoillonpoeder. Bestrooi het geheel met peper.
- Pel de knoflooktenen en pers die boven de pan uit. Breng het geheel aan de kook en laat in circa 5 minuten gaar worden.
- Laat de champignons afkoelen in een zeef, verdeel ze over vier borden en serveer met geroosterd brood.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats