laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Romig witloofsoepje, afgewerkt met een vleugje Geu
  ingrediënten:
    Romig witloofsoepje, afgewerkt met een vleugje Geuze


  • 1 ajuin
  • 3 stronkjes witloof
  • 100 gr boter
  • 1 dl room
  • 1 staaf wit van prei
  • 1 l gevogeltefond
  • 50 gr bloem
  • 1 dl Geuze
  bereiding:
    - Versnijd de groentjes zeer fijn en laat ze even stoven in de boter. Bestrooi met de bloem en giet hierop vervolgens de fond. Laat gedurende 30 min. zachtjes sudderen.
- Mix de soep en werk af met de halfopgeklopte room en de Geuze. Wanneer de Geuze toegevoegd is, mag de soep niet meer koken.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats