laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Buideltje met appeltjes, chocolade en faro
  ingrediënten:
   

  • 4 flensjes
  • 2 appels in dobbelsteentjes
  • 50 gr chocolade
  • 1 dl faro
  • 4 aardbeien
  • 4 bramen
  • 4 stuks ananaskers
  • enkele aalbessen
  bereiding:
    - Stoof de doobelsteentjes in wat boter, haal van het vuur en vermeng met de chocolade en de faro. Vul de flensjes met de vulling op en plooi ze dicht.
- Warm de flensjes op in de oven op een geboterde plaat en leg ze vervolgens op een bord. Werk af met enkele geroosterde amandelen en een plukje munt. Leg boven aan het bord het fruitassortiment en werk af met een beetje chocoladesaus.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats