|
|
|
Geviche van tarbot, zalm en gambastaartjes |
|
ingrediënten: |
|
|
- 150 g tarbotfilet
- 150 g zalmfilet
- 20 gambastaartjes
- gemengde salade
- 1/2bosje koriander
- zeesla
- **marinade
- 2 el gembernat
- 1/4 dl gingerale
- sap van 2 citroenen
- 1 el basilicumolie
- 1/2 dl visfumet
- wat fijngesneden zeesla
- 6 draadjes saffraan
|
|
bereiding: |
|
|
- De tarbot- en zalmfilet in dunne reepjes snijden. De ingredi?nten voor de marinade mengen en de zalm, tarbot en gambastaartjes hierin 36 uur (in de koelkast) laten marineren.
- De salade wassen, drogen en mengen met de grofgehakte korianderblaadjes en gesneden zeesla. De salade over vier borden verdelen.
- De tarbot, zalm en gambastaartjes uit de marinade nemen, even uit laten lekken en over de salade verdelen. De salade met wat marinadevocht besprenkelen. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|