laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Geviche van tarbot, zalm en gambastaartjes
  ingrediënten:
   

  • 150 g tarbotfilet
  • 150 g zalmfilet
  • 20 gambastaartjes
  • gemengde salade
  • 1/2bosje koriander
  • zeesla

  • **marinade
  • 2 el gembernat
  • 1/4 dl gingerale
  • sap van 2 citroenen
  • 1 el basilicumolie
  • 1/2 dl visfumet
  • wat fijngesneden zeesla
  • 6 draadjes saffraan
  bereiding:
    - De tarbot- en zalmfilet in dunne reepjes snijden. De ingredi?nten voor de marinade mengen en de zalm, tarbot en gambastaartjes hierin 36 uur (in de koelkast) laten marineren.
- De salade wassen, drogen en mengen met de grofgehakte korianderblaadjes en gesneden zeesla. De salade over vier borden verdelen.
- De tarbot, zalm en gambastaartjes uit de marinade nemen, even uit laten lekken en over de salade verdelen. De salade met wat marinadevocht besprenkelen.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats