laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Parfait au Cafe
  ingrediënten:
   

  • 60 gram gemalen koffie
  • 2,5 dl kokend water
  • 1-2 theelepels oploskoffie
  • 150 gram suiker
  • 1 dl water
  • 3 eidooiers
  • een beetje zout
  • 5 dl slagroom
  bereiding:
    - 60 gram gemalen koffie met 2,5 dl. kokend water overgieten met 1-2 theelepels oploskoffie vermengen, de mokka laten trekken, daarna filteren.
- 150 gram suiker met 1 dl. water aan de kook brengen, laten inkoken tot siroop.
- 3 eidooiers kloppen, de hete suikersiroop toevoegen, blijven kloppen tot een dikke cr?me is ontstaan, de mokka, een beetje zout toevoegen en er doorheen roeren.
- 5 dl slagroom stijf kloppen, erdoor heen scheppen.
- De massa in een metalen schaal scheppen en in het vriesvak zetten.
24 uur laten vriezen.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats