  | 
    
 
 | 
      | 
    
					
				
					| 
 Frisse salade met gebakken lamsfilets en een balsa | 
				 
							
					|   | 
					ingrediënten: | 
				 			
				
					|   | 
					  | 
					
 - 25 g. boter
  - lamsfilets, 80 g. per persoon
  - veldsla
  - lollo rosso
  - frisse
 
  - **voor de dressing:
  - olijfolie (9 delen)
  - balsamico-azijn (3 delen)
  - peper, zout naar smaak
  - poedersuiker naar smaak
   | 
				 
							
					|   | 
					bereiding: | 
				 
				
					|   | 
					  | 
					- Boter goed warm laten worden. Lamsfilets peperen en zouten, om en om bakken in boter totdat ze aan allebei de kanten mooi bruin zijn.
 - De filets uit de pan nemen en mooi trancheren.
 - De sla-soorten wassen en goed laten uitlekken.
 - We pakken een groot bord en leggen in een kring de veldsla. Daar bovenop de friss? en hier bovenop een roosje lollo rosso.
 - Maak een dressing door olie en azijn te monteren en breng deze op smaak met peper, zout en poedersuiker.
 - De dressing wat over de sla sprenkelen en de warme filet mooi rangschikken rondom de sla. | 
				 
				
					|   | 
				 
				
					|   | 
				 
                           
 
  | 
 
				
					|   | 
					mail dit recept naar een vriend of vriendin | 
				 
					
			  | 
		 
		 
 | 
      |