laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Frisse salade met gebakken lamsfilets en een balsa
  ingrediënten:
   

  • 25 g. boter
  • lamsfilets, 80 g. per persoon
  • veldsla
  • lollo rosso
  • frisse

  • **voor de dressing:
  • olijfolie (9 delen)
  • balsamico-azijn (3 delen)
  • peper, zout naar smaak
  • poedersuiker naar smaak
  bereiding:
    - Boter goed warm laten worden. Lamsfilets peperen en zouten, om en om bakken in boter totdat ze aan allebei de kanten mooi bruin zijn.
- De filets uit de pan nemen en mooi trancheren.
- De sla-soorten wassen en goed laten uitlekken.
- We pakken een groot bord en leggen in een kring de veldsla. Daar bovenop de friss? en hier bovenop een roosje lollo rosso.
- Maak een dressing door olie en azijn te monteren en breng deze op smaak met peper, zout en poedersuiker.
- De dressing wat over de sla sprenkelen en de warme filet mooi rangschikken rondom de sla.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats