laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Provençaalse mosselen
  ingrediënten:
   

  • 2 kg verse. mosselen,
  • 1/2 kopje. olijfolie.,
  • 2 uien,
  • l venkelknol,
  • l wortel,
  • l peperoni,
  • l teentje, knoflook
  • 1/2 ltr.witte wijn,
  • water, zout, peper, peterselie.
  bereiding:
    - Hak de uien, snijd de venkelknol in schijven, de wortel en de peperoni in
dobbelsteentjes en pers het teentje knoflook uit
- Fruit alle groenten in hete olie.
- Blus met de wijn. Breng het groentenat met zout en peper op smaak
- Voeg de mosselen toe, en vul met zo veel water op dat ze tot helft in het vocht liggen.
- Kook de mosselen tot de schelpen open staan.
- Bestrooi het gerecht met peterselie en dien het op.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats