laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Mosselen Verde
  ingrediënten:
   

  • 2 1/2 kg verse mosselen,
  • 4 eetl. olijfolie,
  • 75g doorregen spek.
  • 3 uien,
  • 3 eetl. tomatenpuree,
  • 1/4 ltr. droge, witte wijn,
  • 25O gr. groene noedels,
  • Italiaans kruiden mengsel,
  • zout
  bereiding:
    - Kook de mosselen 12 minuten in licht gezouten water, laat ze afkoelen en neem ze uit de schelpen.
- Snijd ondertussen het spek in dobbelsteentjes en bak het in een grote, pan in de olijfolie.
- Fruit de uieringen in de olie tot ze glazig zijn.
- Voeg de tomatenpuree toe en laat ze zachtjes meekoken.
- Kruid met de Italiaanse kruiden.
- Voeg de wijn en de mosselen toe en laat er even de kook over komen.
- Kook ondertussen de noedels, laat ze uitlekken en meng ze met de overige ingredienten.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats