laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Mexicaanse quorn of tofu schotel
  ingrediënten:
   

  • 150 gram bruine bonen of een pot
  • 1 ma?skolf of ? potje ma?s
  • 1 ui
  • 1 groene paprika
  • 1 dunne prei
  • 2 gare aardappelen
  • 4 tomaten
  • 1 doosje quornstukjes /roerbaktofu voor veganisten
  • 1 theelepel chilipoeder
  • zout
  • vers gemalen peper
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 dl water
  • wok of hapjespan
  bereiding:
    - Week de bruine bonen een nacht voor in ruim water met wat zout en zet ze de volgende morgen op met fris water.
- Verhit de olie in de pan en bak de quorn of tofu 5 min. op hoog vuur. Voeg de gesnipperde ui, in dunne ringen gesneden prei, paprika en tomaten in stukjes gesneden toe.
- Dan kunnen chilipoeder, zout en peper er bij. Laat dat 5 min. zachtjes bakken. Blus af met water. Tot slot de gare bonen, ma?s en aardappelen in dobbelsteentjes er bij. Laat nog een paar min. sudderen.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats