Kipfilet in dragon-roomsaus |
|
ingrediënten: |
|
|
- 350 gram krieltjes
- 200 gram kipfilet
- 200 gram worteltjes
- 150 gram sperzieboontjes
- 3 takjes dragon
- 2 1/2 dl kippebouillon
- versgemalen zwartepeper
- zout
- 1 a 2 theelepels maizena
- 3 eetlepels koksroom
|
|
bereiding: |
|
|
Bereiding:
- Snij de kipfilet in reepjes. Maak de worteltjes en sperzieboontjes schoon en snijd ze in stukjes. Neem de dragonblaadjes van de steeltjes. Kook de krieltjes 5 minuten in de bouillon. Voeg de reepjes kip, de worteltjes, de sperzieboontjes en de dragon toe en kook alles nog 5 a 10 minuten.
- Roer de maizena door de koksroom en roer dit door de bouillon. Laat de saus heel even koken. Breng op smaak met peper en zout. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|