laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Tomatengroentesoep met Ei en Kaas
  ingrediënten:
   

  • 2 uien
  • 2 stengels bleekselderij
  • 1 teen knoflook
  • 0,5 dl. olijfolie
  • 600 gram tomaten
  • 10 blaadjes verse mint
  • 2 eieren
  • 30 gram Parmezaanse kaas
  • 4 sneetjes witbrood
  • peper en zout
  bereiding:
    - Ontpel de tomaten en snijd ze in kleine blokjes. Snij de ui in een fijne
brunoise (fijn) en de bleekselderij in dunne reepjes.
- Bak de ui en de bleekselderij met de knoflook in de olie. Blus het geheel
af met 1,5 liter kokend water en voeg de tomaten en de mint toe.
- Maak van bet brood dobbelsteentjes en bak ze even in olie (Croutons).
- Maak van de eleren en de geraspte kaas een mengsel en giet dit in een
mengkom. Voeg bet ei~kaas mengsel in een keer aan de soep toe en blijf goed kloppen.
- Schenk nu de soep in koppen en voeg de broodcroutons toe.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats