laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Kalkoenstoofschotel met paprika
  ingrediënten:
   

  • 4 kalkoenschnitzels
  • 2 eetl. olijfolie
  • 2 theel. kalkoenkruiden
  • 2 gehakte uien
  • 2 paprika's in reepjes
  • 2 vleestomaten in parten
  • 1 dl (100 cc) room
  • Worcestershiresauce
  • peper
  bereiding:
    Snijd de schnitzel met een scherp mes klein op een goed te reinigen plank. Spoel mes en plank direct na gebruik onder heet stromend water. Verwarm de olie in een hapjespan of wok en roerbak hierin de schnitzel goudbruin. Voeg de kruiden, de uien, de paprika's en de tomaten toe en laat dit ca. 10 minuten pruttelen. Giet dan de room erbij en verwarm het gerecht al roerende nog 5 minuten. Voeg Worcestershiresauce en peper naar smaak toe. Heerlijk met gekookte peultjes in het voorjaar en spruitjes in het winterseizoen. Serveer er een salade bij met gekookte rijst, eventueel vermengd met doperwten en maiskorrels uit blik.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats