laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Gegrilde zeewolf met zuiders groentestoofpotje
  ingrediënten:
   

  • 4 zeewolffilets van 200g
  • 200 g truffelpasta of gewone pasta
  • 2 dl olijfolie van 1ste persing
  • bloem
  • 1 eetlepel gehakte peterselie
  • 4 takjes rozemarijn
  • peper en zout

  • **Voor het groentestoofpotje
  • 1 rode en 1 groene peper
  • 250 g champignons
  • ? venkel
  • 1 courgette
  • 1 teentje look
  • 2 gepelde en ontpitte tomaten
  • 2 dl tomatenpassata
  bereiding:
    - Voor het groentestoofpotje: snijd de groenten fijn en stoof ze aan in olijfolie, voeg na 2 minuten de gepelde tomaten en een geplet teentje look toe en laat gaar stoven op zacht vuur. Bind de saus met de tomatenpassata en kruid met peper en zout.
- Kook de pasta beetgaar in gezouten water en warm terug op in olijfolie.
- Kruid de zeewolffilets met peper en zout, haal ze door de bloem en daarna door de olie. Gril ze kort aan beide kanten (5 minuten per kant). Warm 4 eetlepels olijfolie op.
- Schik de zeewolffilets op het bord, overgiet ze met 1 lepel warme olijfolie en leg er een klein takje rozemarijn op. Schik de groentjes en de pasta naast de zeewolf en bestrooi met gehakte peterselie.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats