laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Vruchtensalade met schuimige saus
  ingrediënten:
   

  • 400 g vers fruit als blauwe bessen of bosbessen, stukjes meloen, stukjes mango, doormidden gesneden witte druiven, plakjes banaan, plakjes kiwi enzovoorts
  • citroen- of limoensap
  • 1 eetlepel poedersuiker
  • 1 eetlepels cointreau
  • 2 eetlepels sinaasappelsap
  • 2 eierdooiers
  • 2 theelepels geraspte sinaasappelschil
  • blaadjes munt
  bereiding:
    - Besprenkel fruit dat snel verkleurt zoals bijvoorbeeld banaan met wat citroen- of limoensap. Meng door de vruchten de poedersuiker, de cointreau en het sinaasappelsap en laat het fruit zeker 30 minuten staan
- Verdeel het fruit over 2 coupes, maar vang het vocht op
- Klop de dooiers met het vocht in een kom die in een pan met heet water is gezet dik en schuimend
- Verdeel deze schuimige saus over het fruit en bestrooi de bovenkant met de geraspte sinaasappelschil.Garneer met wat blaadjes munt.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats