|
|
|
Gevuld ei met brood |
|
ingrediënten: |
|
|
- 6 eieren
- roerbakschotel met fijne groente
- zout
- peper
- 2 tomaten in vieren verdeeld
- klontje boter
- 150 gram bacon, fijn gesneden
|
|
bereiding: |
|
|
- Klop de eieren los in een grote schaal. Meng er zout, peper, de roerbakschotel en de tomaten door.
- Zet een ruime koekenpan op het gasfornuis en laat het klontje boter er in smelten. Giet het eimengsel in de koekenpan en laat het aan ??n kant stollen.
- Bedek de bovenkant met de bacon en zet de koekenpan onder een hete grill. Laat de omelet onder de grill staan totdat de bacon knapperig is en het eimengsel geheel gestold is.
- Lekker met vers Marokkaans brood, en een lekkere salade |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|