laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Tomatensalade met makreel
  ingrediënten:
   

  • 200 gram gestoomde makreelfilet
  • 4 eetlepel balsamicoazijn
  • 1 theelepel gele mosterd
  • 2 lente- uitjes
  • 4 tomaten
  • zout
  • 100 gram veldsla
  bereiding:
    - Controleer of er in de makreelfilet graten zijn achter gebleven. Roer de balsamicoazijn en de mosterd door elkaar.
- Snijd de lenteuitjes in dunne ringen. Gebruik ook het mooie groene deel van de bovenkant. Snijd de tomaten in plakken. Bestrooi de plakken met een beetje zout.
- Snijd de makreelfilets in stukjes. Verdeel eerst de veldsla over 4 borden en bedruppel deze met het balsamicomengsel. Leg de plakken tomaat op de sla.
- Leg de vis op de tomaat. Garneer de salade met de ringetjes lente - ui. Serveer hierbij toast of warme broodjes.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats