Kalkoenschnitzels uit India |
|
ingrediënten: |
|
|
- 4 kalkoenschnitzels
- 2 eetl. Indiase kruidenpasta (Patak's) uit pot
- 2 eetl. olie
- 1 zakje santen (geraspte kokos)
- 100 g ongezouten cashewnoten
|
|
bereiding: |
|
|
Snijd de schnitzel klein met een scherp mes op een plank. Reinig deze materialen direct na gebruik onder heet stromend water. Verwarm de olie in een wok en roerbak hierin de schnitzel met de kruidenpasta bruin. Los de santen op volgens de gebruiksaanwijzing op het pak. Giet dit in de wok en laat het kalkoengerecht ca. 10 minuten zachtjes pruttelen. Voeg de noten op het laatst toe. Heerlijk met gekookte rijst bestrooid met verse koriander, gekookte sperzieboontjes met geraspte kokos of seroendeng en gebakken banaan. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|