laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Kalkoenschnitzels uit India
  ingrediënten:
   

  • 4 kalkoenschnitzels
  • 2 eetl. Indiase kruidenpasta (Patak's) uit pot
  • 2 eetl. olie
  • 1 zakje santen (geraspte kokos)
  • 100 g ongezouten cashewnoten
  bereiding:
    Snijd de schnitzel klein met een scherp mes op een plank. Reinig deze materialen direct na gebruik onder heet stromend water. Verwarm de olie in een wok en roerbak hierin de schnitzel met de kruidenpasta bruin. Los de santen op volgens de gebruiksaanwijzing op het pak. Giet dit in de wok en laat het kalkoengerecht ca. 10 minuten zachtjes pruttelen. Voeg de noten op het laatst toe. Heerlijk met gekookte rijst bestrooid met verse koriander, gekookte sperzieboontjes met geraspte kokos of seroendeng en gebakken banaan.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats