laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Kalkoenblokjes in tomatensaus met Grappa
  ingrediënten:
   

  • 300 g kalkoenblokjes
  • 2 eetl. olie
  • 2 l blik gepelde tomaten
  • 2 eetl. Grappa (uit ItaliĆ«) of jenever
  • 1/8 l (125 cc) slagroom
  • allesbinder
  • zout
  • peper
  bereiding:
    Verwarm de olie in een wok (niet te bruin laten worden). Roerbak hierin de kalkoenblokjes goudbruin. Voeg de tomaten met de Grappa (uit ItaliĆ«, eventueel te vervangen door jenever) toe aan de wok. Laat dit ca. 15 minuten zachtjes pruttelen. Voeg al roerende de room toe. Bind eventueel bij met allesbinder. Maak het gerecht op smaak af met zout en peper. Lekker met gekookte pasta als farfalle (vlindermodel), geraspte Parmezaanse kaas en tomatensalade met verse basilicum.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats