laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Kalfsfilet met mascarpone en mierikswortel
  ingrediënten:
   

    6 el mascarpone
    6 el volle melk
    3 el mierikswortel
    2 el sojasaus
    2 el limoensap
    peper en zout
    700 g kalfsfilet
    boter
    olijfolie
    zwarte peper
    1 bos radijzen
    4 lente-uien
    1 rode Spaanse peper
  bereiding:
    Meng mascarpone, melk, mierikswortel, sojasaus, limoensap, peper en zout. Bak het vlees aan in boter en olijfolie. Kruid met zwarte peper en zout. Haal uit de pan, snij fijn als carpaccio, schik op een schotel. Snij radijzen, lente-ui en Spaanse peper fijn, strooi over het vlees. Oversaus met de mierikswortelsaus. Serveer met aardappelen.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats