|
|
|
Punch met zomerfruit |
|
ingrediënten: |
|
|
- 8 stukken zomerfruit (perzik, nectarine en abrikoos)
- 2 dl amaretto
- 1 fles schuimwijn Clairette de Die Tradition
- 1 kaneelstokje
|
|
bereiding: |
|
|
Bereiding: (10 min., enkele uren vooraf)
- Laat in een pan de amaretto gedurende 5 min. inkoken met het kaneelstokje .
- Schil intussen het fruit en snij het in kleine blokjes.
- Doe de blokjes fruit in een kom en overgiet met de amarettosiroop. Laat gedurende ten minste 1 uur op een koele plaats trekken.
- Verwijder het kaneelstokje en verdeel het fruit met de siroop over gekoelde cocktailglazen. Giet er de goed gekoelde schuimwijn bij en serveer onmiddellijk. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|