Elleboogmacaroni met oesterzwammen |
|
ingrediënten: |
|
|
- 1 ui 600 gr oesterzwammen
- 50 gr gemalen kaas
- 2 eetlepels zeer fijngehakte peterselie
- 150 ml room 3 eetlepels tomatenpuree
- 400 gr elleboogmacaroni
- 2 theelepels paprikapoeder
- zwarte peper en zout naar smaak
- 2 eetlepels boter
|
|
bereiding: |
|
|
Bereiding:
- Maak de oesterzwammen met een vochtig doekje schoon en snijd ze in stukjes. Pel de ui en snipper fijn.
- Verhit de boter in een pan. Fruit de ui in de hete boter tot deze zacht is, schep oesterzwammen met zout, peper en paprikapoeder erdoor en bak ze tot het uitgetreden paddestoelenvocht is verdampt. Kook de elleboogmacaroni volgens de aanwijzingen in ruim kokend water met zout naar smaak beetgaar. Roer de tomatenpuree en de room door elkaar en voeg het tomatenroommengsel al roerend aan de oesterzwammen toe.
- Laat de pasta in een vergiet uitlekken. Schep het paddestoelmengsel met de peterselie door de pasta en serveer de pasta met een schaaltje kaas. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|