laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Chocolade Benedictine
  ingrediënten:
   

  • 200 gr bruine suiker
  • 3 dl water
  • 200 gr bittere chocola
  • 8 eidooiers
  • 1/2 theelepel piment
  • 2 eetlepel sterke koffie
  • 4 eetlepels benedictine
  • 1/4 l slagroom stijfgeklopt
  bereiding:
    - Los de suiker op in het water in een steelpan. Verbrokkel de chocola en smelt deze au bain marie. Klop de eidooiers door de gesmolten chocola. Roer het piment en de suikerstroop erdoor.
- Laat het mengsel afkoelen en roer dan de koffie en de benedictine erdoor. Schep tot slot de slagroom erdoor.
- laat het mengsel in de koelkast afkoelen.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats