laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Kipschnitzels gevuld met rauwe ham en notenkaas
  ingrediënten:
   

    2 kipfilets van ca. 100 g
    2 plakjes rauwe ham
    50 g Rambol met noten
    zout
    versgemalen peper
    1 ei
    3 el paneermeel
    20 g boter
  bereiding:
    Leg een kipfilet tussen twee velletjes plastic folie. Sla de kipfilet met de deegroller tot een dunne schnitzel. Doe het zelfde met de ander kipfilet.
+Leg op elke kipschnitzel een plakje rauwe ham. Snijd de Rambol in twee plakken en leg deze op de ham. Vouw de kipschnitzels dubbel en steek ze vast met cocktailprikkers.
Klop het ei in een diep bord los. Wentel de schnitzels eerst door het losgeklopte ei en daarna door het paneermeel. Verhit de boter in een koekenpan en bak de gevulde kipschnitzels in ca. 10 minuten bruin en gaar.

Serveren
Lekker met broccoli en puree of gekookte aardappeltjes.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats