Kipschnitzels gevuld met rauwe ham en notenkaas |
|
ingrediënten: |
|
|
2 kipfilets van ca. 100 g
2 plakjes rauwe ham
50 g Rambol met noten
zout
versgemalen peper
1 ei
3 el paneermeel
20 g boter |
|
bereiding: |
|
|
Leg een kipfilet tussen twee velletjes plastic folie. Sla de kipfilet met de deegroller tot een dunne schnitzel. Doe het zelfde met de ander kipfilet.
+Leg op elke kipschnitzel een plakje rauwe ham. Snijd de Rambol in twee plakken en leg deze op de ham. Vouw de kipschnitzels dubbel en steek ze vast met cocktailprikkers.
Klop het ei in een diep bord los. Wentel de schnitzels eerst door het losgeklopte ei en daarna door het paneermeel. Verhit de boter in een koekenpan en bak de gevulde kipschnitzels in ca. 10 minuten bruin en gaar.
Serveren
Lekker met broccoli en puree of gekookte aardappeltjes. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|