laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Carpaccio van gerookte zalm
  ingrediënten:
   

  • 200 gram gerookte zalm (dun gesneden)
  • 125 ml slagroom
  • zout
  • 1/2 theelepel suiker
  • 2 augurken (uit een potje)
  • 1/2 theelepel witte wijnazijn
  • 1/2 stengel bleekselderij
  • 1 citroen
  bereiding:
    - Verdeel de plakjes zalm over 4 borden.
- Klop de slagroom tot hij iets dikker is dan yoghurt. Meng het zout, de suiker, de wijnazijn en de klein gesneden augurken erdoor. Snijd de bleekselderij in dunne plakjes en voeg deze eveneens toe aan de saus.
- Besprenkel de zalm met de saus.
- Garneer de borden met een een schijfje citroen.
- Serveer er geroosterd brood bij.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats