laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 forel gevuld met roomkaas
  ingrediënten:
   

  • 2 deciliter droge witte wijn
  • 1,5 deciliter olijf olie
  • 100 gram verse roomkaas
  • 40 gram gedroogde peterselie
  • 4 stuks forel
  • 2 augurken
  • 1 eetlepel kappertjes
  • 1 citroen
  • zout
  • peper
  bereiding:
    - Verwarm de oven voor op 200?C
- Spoel de forellen schoon. Dep de forellen droog.Vet een ovenschaal in met 2 eetlepels olie. Vul de buikholten met de verse roomkaas. Leg de forellen naast elkaar in de ovenschaal en schenk de wijn erover. Dek de schaal af met aluminiumfolie. Stoof de forellen in de oven in circa 20 minuten gaar.
- Pers de citroen uit.
- Hak de peterselie, kappertjes en augurken fijn. Meng het citroensap en de rest van de olijfolie erdoor tot een dikke saus ontstaat. Voeg zout en peper naar smaak toe.
- Neem de forellen uit de schaal en leg ze op voorverwarmde borden. Schep de saus erover.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats