laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Penne met pittige vissaus
  ingrediënten:
   
  • 400 gram penne (pasta)
  • 2 uien
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 rode peper
  • 2 rode paprika's
  • 1 blikje ansjovis in olijfolie
  • 200 gram tilapiafilet of roodbaarsfilet
  • 1 blik tomaatblokjes (400 gr)
  bereiding:
    - Kook de penne beetgaar.
- Pel en snipper de uien en de teentjes knoflook. Verwijder de zaadjes uit de rode peper en snij ze fijn. Maak de paprika schoon en snij ze in blokjes.
- Verhit in een pan de olie uit het blikje ansjovis en fruit hierin de ui, knoflook en peper in ongeveer 4 minuten. Voeg dan de paprika toe en bak het geheel nog 3 minuten door. Snij de ansjovis en de vis in stukjes. Voeg deze dan toe samen met de tomaatblokjes en verwarm het geheel nog 5 minuten door.
- Breng de saus op smaak metpeper en zout.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats