Penne met pittige vissaus |
|
ingrediënten: |
|
|
- 400 gram penne (pasta)
- 2 uien
- 2 teentjes knoflook
- 1 rode peper
- 2 rode paprika's
- 1 blikje ansjovis in olijfolie
- 200 gram tilapiafilet of roodbaarsfilet
- 1 blik tomaatblokjes (400 gr)
|
|
bereiding: |
|
|
- Kook de penne beetgaar.
- Pel en snipper de uien en de teentjes knoflook. Verwijder de zaadjes uit de rode peper en snij ze fijn. Maak de paprika schoon en snij ze in blokjes.
- Verhit in een pan de olie uit het blikje ansjovis en fruit hierin de ui, knoflook en peper in ongeveer 4 minuten. Voeg dan de paprika toe en bak het geheel nog 3 minuten door. Snij de ansjovis en de vis in stukjes. Voeg deze dan toe samen met de tomaatblokjes en verwarm het geheel nog 5 minuten door.
- Breng de saus op smaak metpeper en zout. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|