|
|
|
Sangria |
|
ingrediënten: |
|
|
- : 1 onbespoten in dunne schijfjes gesneden citroen,
- 1 onbespoten in dunne schijfjes gesneden sinaasappel,
- 1 in dunne schijfjes gesneden appel,
- 1 in blokjes gesneden peer,
- bananenlikeur,
- Cointreau,
- cognac (neem Spaanse brandy 103, moet tamelijk licht zijn),
- 1 fles droge volle rode wijn,
- 1 flesje koolzuurhoudend sinaasappelsap,
- 1 gekoeld flesje koolzuurhoudens citroensap,
- 1 theelepel suiker,
- 1 kaneelstokje,
- ijsblokjes
|
|
bereiding: |
|
|
- Doe de schijfjes citroen en sinaasappel met de blokjes appel en peer in een zo groot mogelijke kan. Voeg een royale scheut bananenlikeur, Cointreau en cognac toe. Giet de fles wijn erbij en laat dit alles goed koelen. Giet als het ijskoud is, de flesjes sinaasappelsap en citroensap erbij en voeg de suiker en de kaneel toe. Voeg enkele blokjes ijs toe. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|