laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Sangria Belgica
  ingrediënten:
   
  • 2 sinaasappelen
  • 2 citroenen
  • 1 appel
  • 1 l kriekenwijn
  • 1 stukje pijpkaneel
  • 1 dl jenever
  • 5 dl spuitwater
  • ijsblokjes
  bereiding:
    - Schil de sinaasappelen en de citroenen totop het vruchtvlees (zodat alle witte vliesjes verwijderd zijn). Snij het vruchtvlees in blokjes van ca. 1 cm. Schil de appel, verwijder het klokhuis, en snij hem in kleine stukjes.
- Meng het fruit onder de kriekenwijn en voeg er de kaneel en de brandewijn toe. Laat dit mengsel 1 uur trekken in de koelkast.
**tip:**
- Net voor het serveren het spuitwater en de ijsblokjes toevoegen. Serveer deze sangria in een ruime bowl met een glazen pollepel.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats