|
|
|
IJS-PROFITEROLES |
|
ingrediënten: |
|
|
- 1 pak mix voor soezen (90g, Baukje)
- 2 eieren (M)
- 1/2 liter roomijs
- 2 pakjes chocolade glazuur (Baukje)
- bakpapier, spuitzak met glad mondstuk
|
|
bereiding: |
|
|
- Verwarm de oven voor op 210? C (hetelucht 190? C). Bekleed een bakplaat met bakpapier.
- Bereid het soezenbeslag volgens de gebruiksaanwijzing.
- Vul de spuitzak met het soezenbeslag. Spuit bolletjes niet te dicht naast elkaar en van ca. 2 cm doorsnede op het bakpapier.
- Bak de soesjes in ca. 25 minuten gaar en goudbruin. Laat de soesjes afkoelen op een rooster.
- Halveer de soesjes en vul deze met roomijs.
- Plaats het dekseltje er weer op, zet de soezen ca. 1 uur in de vriezer.
- Smelt de chocolade volgens de gebruiksaanwijzing.
- Doop de soesjes voor de helft in de chocolade en laat deze hard worden. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|