Ardennerham |
|
ingrediënten: |
|
|
- 2 Granny Smith appelen
- 2 eetlepels sinaasappelsap
- 125ml slagroom
- 2 eetlepels roomkaas met mierikswortel
- zout, peper
- 12 plakjes Ardennerham
- 2 takjes kervel
- bolletjes-uitsteker
|
|
bereiding: |
|
|
- Was de appelen. Schil 1 appel en rasp hem. Besprenkel de appelrasp met het sinaasappelsap.
- Klop de slagroom stijf.
Schep de appelrasp door de roomkaas. Breng op smaak met zout en peper. Spatel de slagroom door het roomkaasmengsel.
- Verdeel het mengsel over de plakjes Ardennerham en vouw de Ardennerham iets dicht.
- Was de kervel.
- Steek met behulp van de steker bolletjes uit de overige appel.
- Garneer de Ardennerham met de appelbolletjes en de kervel. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|