laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Tajine aardappel-souffle
  ingrediënten:
   
  • 800g aardappelen,
  • zout,
  • vers gemalen peper,
  • gemalen nootmuskaat,
  • 1/8 l melk,
  • 4 eieren,
  • 100g geraspte kaas,
  • 50g boter
  bereiding:
    - Kook de aardappels, schil ze na de kooktijd en maak ze fijn.
- Splits de eieren. Meng de aardappels met de eidooiers, de melk en de geraspte kaas. Breng op smaak met wat peper en nootmuskaat.
- Klop het eiwit stijf en daarna luchtig door de aardappelpuree.
- Vet de Tajine in met boter en vul de schaal met het aardappelmengsel. Strooi de rest van de boter in vlokjes over het aardappelmengsel.
- Laat de souffle op een middelmatig vuur gaar worden.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats