laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Watermeloendessert
  ingrediënten:
   

  • 1 1/2 dl witte port
  • 1 1/2 dl grapefruitsap
  • 3 eetlepels witte basterdsuiker
  • 4 takjes munt
  • 1/2 watermeloen
  bereiding:
    - Breng de port met het grapefruitsap en de basterdsuiker aan de kook. Laat het tot de helft van de hoeveelheid inkoken.
- Was de munt en houd 2 takjes achter voor garnering. Snijd de rest van de blaadjes in reepjes.
- Haal de portsaus van het vuur, laat de saus afkoelen en voeg de reepjes munt toe.
- Snijd de watermeloen in parten en verwijder de pitten. Leg de parten op een schaal en schenk de portsaus erover.
- Garneer met de takjes munt.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats