laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Rundtong met asperges
  ingrediënten:
   

    1 rundtong
    4 dl bouillon van rundtong
    2 bussels witte asperges
    boter
    peper en zout
  bereiding:
    Schil de asperges en snijd ze in grove stukken. Overgiet ze met bouillon, opdat ze onder zouden staan en breng aan de kook. Ze zullen gaar zijn na ongeveer 7 minuten.

Schep de asperges uit de bouillon en houd ze warm. Kook de bouillon tot de helft in en maak de saus af met een flinke klont goede boter.

Snijd 8 mooie plakken van de rundtong en warm op in een bodempje bouillon.

Neem 4 warme borden en vlei er de plakken tong op, schep er de asperges naast en lepel er de jus over. Serveer er gekookte aardappeltjes bij.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats