laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Tagliatelle met aubergine-quornsaus
  ingrediënten:
   

  • 1 pak tagliatelle bicolore
  • 1 grote aubergine
  • 1 teentje knoflook
  • 4 eetlepels olijfolie
  • 200 gr Quorn fijngehakt
  • 1 pot sugo traditionele (tomatensaus 470 g)
  • 3 eetlepels kappertjes (potje)
  • 100 g ongezouten gemengde noten
  bereiding:
    Pasta koken volgens gebruiksaanwijzing. Aubergine schoonmaken en in blokjes snijden. Knoflook pellen en fijn hakken. In braadpan olie verhitten en knoflook zacht bakken. Aubergine en quorn toevoegen en ca. 4 minuten meebakken. Tomatensaus toevoegen en geheel ca. 10 minuten zachtjes verhitten. Kappertjes en noten toevoegen en ca. 1 minuut meewarmen. Tagliatelle over vier borden verdelen, pastasaus erop scheppen. Lekker met salade van kropsla met vinaigrette.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats