Tagliatelle met aubergine-quornsaus |
|
ingrediënten: |
|
|
- 1 pak tagliatelle bicolore
- 1 grote aubergine
- 1 teentje knoflook
- 4 eetlepels olijfolie
- 200 gr Quorn fijngehakt
- 1 pot sugo traditionele (tomatensaus 470 g)
- 3 eetlepels kappertjes (potje)
- 100 g ongezouten gemengde noten
|
|
bereiding: |
|
|
Pasta koken volgens gebruiksaanwijzing. Aubergine schoonmaken en in blokjes snijden. Knoflook pellen en fijn hakken. In braadpan olie verhitten en knoflook zacht bakken. Aubergine en quorn toevoegen en ca. 4 minuten meebakken. Tomatensaus toevoegen en geheel ca. 10 minuten zachtjes verhitten. Kappertjes en noten toevoegen en ca. 1 minuut meewarmen. Tagliatelle over vier borden verdelen, pastasaus erop scheppen. Lekker met salade van kropsla met vinaigrette. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|