laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Provençaalse aardappeltaart en haricoverts
  ingrediënten:
   

  • 1 varkenshaas
  • Provençaalse kruiden
  • 6 grote vastkokende aardappelen
  • 2 eieren
  • scheutje melk +/- 1.5 dcl
  • 2 tomaten
  • 1 rode ui
  • haricotverts
  bereiding:
    - Snijd de aardappelen in plakjes en blancheer ze.
- Maak van de melk en de ei en de kruiden een papje.
- Snijd de tomaten in plakken en snijd de ui in ringen.
- Neem een ovenschotel en vet deze in. Leg eerst een laagje aardappelen in de vorm en daarna de ui en de tomaat herhaal dit tot alles op is en giet het papje erover heen doe het in de oven en bak het op 170 graden in 20 minuten gaar.
- Blancheer de haricotverts in 7 minuten gaar. Leg de haricotverts als een klok op het bord doe daarop de aardappeltaart en daarop de varkenshaas. Dit is ook lekker met rundvlees
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats