laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Wildbouillon met fijne groenten
  ingrediënten:
   

  • 75 g haricots verts
  • 4 baby-maiskolfjes
  • 2 bosuitjes
  • 2 potten wildfond (? 380 ml)
  • 3 eetlepels medium dry sherry
  • zout
  • versgemalen peper
  • 8 zoute kaasstengels
  bereiding:
    Haricots verts schoonmaken en halveren. Ma?skolfjes in dunne plakjes snijden. In steelpan met ruim water en zout haricots verts en ma?splakjes in ca. 3 ? 4 minuten beetgaar koken. In zeef onder koud stromend water afspoelen en laten uitlekken. Bosuitjes schoonmaken, in stukjes van 4 cm snijden en stukjes in lengte in flinterdunne reepjes snijden.

In pan wildfond met 2 potten water en sherry aan de kook brengen. Haricots verts en ma?s toevoegen en geheel nog ca. 2 minuten zachtjes doorwarmen. Zout en peper naar smaak toevoegen. Wildbouillon in vier diepe borden scheppen, in midden bergje bosui leggen en op rand van borden twee kaasstengels leggen.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats