|
|
|
Supersandwich |
|
ingrediënten: |
|
|
- 12 sneetjes boerenbruin sesambrood (400 g)
- 3 appels
- 100 g bacon
- 1 blik cornedbeef (340 g)
- 1 bak Amerikaanse coleslaw (koolsalade, 450 g)
- 1 zakje gemengde sla (200 g)
- sat?stokjes
- broodrooster
|
|
bereiding: |
|
|
Brood roosteren. Appels schillen, met appelboor klokhuizen verwijderen en appels in plakken snijden. In droge koekenpan bacon in ca. 3 minuten knapperig bakken. In achtergebleven bakvet appelplakken ca. 2 minuten bakken. Intussen cornedbeef in 8 dunne plakken snijden. Op 4 sneden brood helft van bacon en helft van appels leggen. Daarop een flinke eetlepel coleslaw scheppen en plak cornedbeef leggen. Afdekken met snee brood en beleggen nogmaals herhalen. Afdekken met laatste sneden brood. Door elke sandwich 2 sat?stokjes prikken en sandwich diagonaal doorsnijden. Sla over vier borden verdelen en sandwiches erop leggen. Garneren met rest van coleslaw. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|