|
|
- Schil de perziken en doe ze in een pan.
- Schenk de witte wijn er over en roer de suiker er door.
- Doe de perziken in de witte wijn en verwarm ze ? 8 minuten.
- Neem de pan van het vuur en laat de perziken in het vocht staan.
- Dep de eendenborst droog.
- Meng de olijfolie met peper en zout, kruidnagel en kaneel.
- Bestrijk de binnen- en buitenkant van de eendenborst en braad de eendenborst aan twee kanten ? 4 minuten.
- Schep een paar lepels perzikwijn over de braadjus.
- Laat de eendenborst een paar minuten in de perzikwijn doortrekken.
- Haal de eendenborst uit de pan.
- Haal de perziken uit het vocht.
- Schenk het braadvocht door een fijne zeef.
- Giet de perzikwijn erbij en laat het inkoken.
- Stamp het brood met wat saus fijn en roer het door de saus.
- Leg de perziken in de saus.
- Breng het geheel op smaak met peper en zout.
- De eendenborst trancheren (fijn versnijden), vervolgens de warme perziken en de eendenborst op het bord drapperen. |