laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Biefstuk met kwarteleitjes
  ingrediënten:
   

  • 4 gepelde biefstukken van elk 150 g
  • 8 kwarteleitjes
  • 2 uien
  • 30 g boter
  • 1 eetlepel olie
  • 1 koffielepel suiker
  • 1 eetlepel azijn
  • zout, versgemalen peper
  bereiding:
    - Verwarm een schotel in een lauwwarme oven.
- Schil de uien. Snijd in plakken en fruit de uien tot ze goudkleurig zijn. Strooi de suiker erover en laat enkele minuten karameliseren.
- Schep de uien in een warme schotel.
- Bak de biefstukken 2 tot 3 min. aan elke kant in dezelfde pan. Zout het vlees.
- Leg het vlees bij de uien op de schotel en houd warm.
- Giet de azijn in de pan, laat eventje opkoken. Giet het sausje over de biefstukken.
- Verhit de olie in een andere pan. Zout lichtjes de olie. Bak de kwarteleitjes per vier ineens; schik een spiegelei op en naast elke biefstuk. Dien dadelijk op.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats