laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Macadamia ijs met rozijnen
  ingrediënten:
   
  • 1/2 l vanilleroomijs,
  • 125 g ongezouten macadamia?s
  • 4 eetl. gewelde rozijnen.
  bereiding:
    - Neem het ijs uit de diepvries en laat het een beetje zacht worden.
- Maal de noten fijn.
- Meng de noten met de rozijnen door het ijs.
- Vries het ijs weer in.
- Lekker met een toef slagroom en ...... advocaat!

**Basisinfo macadamianoten:**
- Inheemse Australische noot en wordt weleens de 'Koningin der noten' genoemd. Een vrij vette noot met een romige structuur en een boterachtige smaak.
- De ongezouten versie is in ijs, desserts, gebak en salades geliefd. Blanke ronde macadamianoten worden uitsluitend gepeld aangeboden en zijn macadamiamixen in notenwinkels vooral geliefd. Deze noten zijn afkomstig uit Afrika, Hawaii en Australi? en hebben een unieke verfijnde smaak.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats