|
|
|
Fusilli met aardappel en spinazie |
|
ingrediënten: |
|
|
- 3 dl olijfolie -
- 325 g fusilli (spiraalmacaroni) -
- 300 g nieuwe aardappelen, geschild en in dikke plakken -
- 1 teentje knoflook, geperst -
- 2 gedroogde Spaanse pepers, fijngemaakt -
- 500 g verse spinazie, schoongemaakt en grofgehakt -
- snufje peper.
|
|
bereiding: |
|
|
Voorbereidingstijd: 20 minuten - Kooktijd: 25 minuten - Voor 4 personen.
TIP Dit gerecht wordt smaakvoller door ongeschilde aardappelen te gebruiken.
Bereiding :
1. Pasta: breng een grote pan water met 1 el olie aan de kook. Kook de fusilli in 810 min. 'al dente'. Afgieten, afspoelen met warm water en weer afgieten. Aardappelen gaarkoken. Afgieten en aan de pasta toevoegen. Overdoen in een warme schaal.
2. Verhit overgebleven 2 el olijfolie in een pannetje. Knoflook en Spaanse pepers erbij doen en 1-2 min. fruiten tot de knoflook gaar is. Spinazie toevoegen en 2-3 min. op hoog vuur koken tot de spinazie is ingeslonken en gaar is.
3. Over het pastamengsel scheppen. Peper naar smaak toevoegen en vermengen. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|