laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Aardappel gevuld met Zeebrugse garnalen
  ingrediënten:
   

    4 grote aardappelen
    500 g verse garnalen
    2 verse tomaten
    250 g zure room
    250 g gerookt spek
    bieslook
    peper
    zout
  bereiding:
    Verwijder het pantser van de garnalen. Neem vier grote aardappelen, schrob ze schoon en kook ze gaar in de schil. Wentel iedere aardappel in aluminiumfolie en snijd de knollen bijna volledig middendoor. Verwijder de huid en de zaden van de tomaten en hak het vruchtvlees in blokjes. Snijd het spek in fijne blokjes en bak deze in de pan tot ze krokant zijn. Bestrooi het spek met fijngeknipte bieslook. Vul de aardappelen met een flinke lepel zure room. Garneer met handgepelde Zeebrugse garnalen, tomatenblokjes en spek. Kruid met peper en zout.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats