Exotisch yoghurtijs met mangosaus |
|
ingrediënten: |
|
|
- 4 bekertjes roomyoghurt perzik/passievrucht
- 1 blikje mangoschijfjes
- 2 eetlepels suiker
- 2 kiwi's
- 2 passievruchten
- keukenmachine
|
|
bereiding: |
|
|
- Bekertjes roomyoghurt ca. 2 1/2 uur in de diepvries zetten.
- Intussen in een zeef de mango laten uitlekken (sap wordt niet gebruikt). Mango met de suiker in de keukenmachine pureren,of boven een kom door een zeef wrijven. Kiwi?s schillen en in kleine stukjes snijden. door mangosaus scheppen. Tot gebruik afgedekt in de koelkast zetten.
- Op 4 bordjes elk yoghurtijs storten. Mangosaus eromheen schenken. Passievruchten halveren, met een lepeltje het vruchtvlees eruit scheppen en over het ijs verdelen. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|